Mango chutneylax med couscousallad

Vi åt en väldigt simpel middag hemma, men den blev samtidigt så otroligt god! Lax är utan tvekan en av mina favoriträtter och den bästa fisken jag vet, kan nästan aldrig bli fel.   Lax i mangochutney sås med couscousallad4st frysta laxfiléer3dl cream fresh 1,5 msk mango chutneyPepparSaltEv. chili/sambal oelek1. Tina laxfiléerna och sätt på ugnen på 225 grader2. Lägg upp filéerna på ett ugnsfast fat och krydda dessa med salt och peppar efter smak.3. Blanda cream fresh och mango chutney i en skål, du kan eventuellt ha i lite chilikrydda eller sambal oelek om du vill. Smaka av och se vad du tycker (kanske vill du ha mer mango chutney osv). Bre såsen över laxfiléerna4. Grilla i ugnen 15 minuter 5. Medan laxen är i ugnen kokar du couscousen. Hacka upp valfria grönsaker och woka sedan dessa i rapsolja tills de mjuknat något. När couscousen är klar blandar du samman den med grönsakerna.   Johanna