Mandelbröd och hallonmousse

Testade på ett nytt frukost bröd, mandelbröd.  Det gick hur snabbt och var hur enkelt som helst att göra. Det behövdes endast 2 ingredienser. Till det hallon___mouse-NOT-ALLOWED-HERE som jag gillar. Mandelbröd1 dl mandelmjöl eller 1 dl hasselnötsmjöl(nötter som mixas till ett mjöl)1 äggvitaBlanda ingredienserna och häll ut smeten på en tallrik. Viktigt när du häller upp smeten att det bildar ett tjock lager på tallriken. Brödet ska vara lite tjockt, precis som ett vanligt bröd. Annars blir det tunt och jätte torrt. Kör sedan på full effekt i mikron i endast 1 min. Hallonmousse, en person1 äggvita1 dl mjölk1 dl mosade hallonen halv mosad bananVispa äggvitan till ett hårt och vit skum. Tillsätt mjölken och vispa. Häll sedan i bananen och hallonen och vispa. Servera i ett snyggt glas och ät!   Almond Bread1 dl almond flour or 1 dl hazelnut flour (nuts that are mixed into a flour)1 egg whiteMix the ingredients and pour the batter on a plate. Important when you pour the batter on a plate, form a thick layer on the plate. The bread should be a little thick, just like a regular bread. Otherwise it will be thin and very dry. Then run at full power in the microwave for 1 min.   Rasberry mousse, for 1 person1 eggwhite1 dl milk1 dl mashed rasberry½ mashed banana 1. Whip the eggwhite very hard. 2. Add the milk and whisk.3. Add the banana and rasberry and whisk.4. Eat!   Sofie