Lyxig chokladpuddig

Här mina kära vänner här kommer verkligen ett måste recept med inspo från instagram. Denna pudding blev väldigt fluffig och mycket lyxig. Ni ser på bilderna nedan konsistensen, som en pudding Denna går självklart att göra i andra smaksättningar också (har en liten tanke om en vaniljvariant eller hallon) men choklad-freak som jag är blev det självklart choklad. Pappa utbrast "Vadå!? är den nyttig!? skulle jag aldrig tro" när jag serverade den i helgen.   INGREDIENSER (4 portioner) 4 st gelatinbladKallt vatten1 dl hett kaffe4 dl kvarg/grekisk yogurt5-6 msk kakao (mer/mindre beroende på smak)sötning efter smak (jag tog cirka 15 droppar flytande stevia)4 äggvitor  Lägg gelatinbladen i blöt i cirka 5 minuter. Blanda samman kvarg, kakao och sötning. Vispa äggvitorna hårt till ett fast skum. Krama ur vätskan från gelatinbladen och häll ner i en skål tillsammans med det varma kaffet så att de löses upp. Blanda kaffet med kvargbladningen och rör sedan ner bladningen försiktigt i bunken med de vispade äggvitorna. Häll upp i serveringslas och ställ in i kylen minst 3 timmar (Jag hade mina inne i frysen en timme också). Servera med valfritt, hallon är att rekommendera   LUXURIOUS CHOCOLATEPUDDING (4 portions)4 gelatin leefscold water1 dl hot coffee4 dl quark/greek yogurt5-6 tbsp cacao (more/less depending on taste)sweetner after taste (I had about 15 drops of liquid stevia w. chocolatetaste)4 eggwhites   Put the gelatin leefs in a bowl with cold water for about 5 minutes. Combine quark with cacao and sweetner. Whisk the eggwhites hard until stiff. Squeeze out the water from the gelatin leefs and put in a bowl with the hot coffee until they are melted. Mix the coffee with the quarkmix, then pour down carefully into the eggwhites. Pour up in serving glasses and put in fridge for minimum 3 hours (I had mine in the freezer for 1 hour aswell). Serve with optional, raspberries are to recomend.    Johanna