Kyckling, svamp och spenatgryta med smak av timjan

Måndag igen och det innebär storkok! Jag gjorde en stor omgång och fick ihop nästan veckans alla måltider, så skönt! Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat. Föredrar dock hemmalagat! INGREDIENSER (6-7 portioner)900g kyckling 70g färsk spenat (eller cirka 100g fryst spenat)200g champinjoner1 vitlöksklyftasalt, peppar, vitpeppar, timjanAlt 1: 1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraicheAlt 2: 2,5 dl matlagningsgrädde, 1 dl torrt vitt vin, 1 rödlök (ev. lite soja för färg)Ris eller pasta för 6-7 portioner1. Stek kycklingen med kryddor och vitlök. Ställ åt sidan. Koka ris eller pasta.2. Stek spenat och champinjoner (eventuellt rödlök)3. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Rör ner alternativ 1 eller alternativ 2. Låt bli genomvarmt och servera!