Kokospaj med banan, mango och apelsinfyllning

Tänkte göra en ugnsbakad gröt imorse men det fick istället bli en variant av frukostpaj! Jag tyckte att den blev riktigt bra, jag älskar kokos och tillsammans med dessa frukter blev det en grymt bra kombo.    KOKOSPAJ  ½ dl fiberhavregryn eller vanliga havregryn 1 msk kokosmjöl (går att byta ut mot annat mjöl) ½ tsk vaniljpulver1 msk kokosflingor 1 äggvita 1 tsk kokosolja½ mosad banan½ msk kokosmjölk (kan uteslutas) Valfria frukter/bär till fyllning (hallon, blåbär, banan, äpple, päron...) Kokosflingor1. Blanda samman alla torra ingredienser och rör sedan ner de blöta.  2. Tryck ut degen i en pajform upp till kanterna, fyll den med valfria frukter och bär och toppa till sist med kokosflingor.  3. Grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter eller micra på högsta effekt 2-3 minuter4. Ät som den är eller servera med valfri sås.   Johanna