KOKOSKESOPLÄTTAR

Älskar kokossmak! Det smakar så mycket sommar och utomlands och jag bara älskar det verkligen. Det går att röra ner lite kokossmak i form utav kokosflingor i nästan vad som helst. Har ni prövat det till fisk nån gång? supergott.   INGREDIENSER (1 portion) 1 ägg 3/4 dl keso ¾ dl kokosmjölk 2-3 msk mjöl 1 krm bakpulver 2-3 msk kokosflingor   Blanda samman alla ingredienser. Stek i stekpannan på låg värme (ca. 4-5:an). OBS! Det gäller att ha tålamod, stek länge på låg värme innan du vänder annars faller de samman. Servera med exempelvis hallon, kokosflingor, kokosmjölk blandat med lite yogurt/kvarg och kakaonibs eller hackad mörk choklad. COCONUTCOTTAGECHEESE PANCAKES (1 portion) 1 egg ¾ dl cottage cheese ¾ dl coconutmilk 2-3 tbsp flour 1 pinch baking powder 2-3 tbsp coconutflakes   Mix all the ingredients togehter. Fry in a fryingpan to pancakes at low heat (about level 4-5). OBS! You need to have patient, fry at low heat for a long while before flipping otherwise it will fall apart. Serve with for example raspberries, coconutflakes, coconutmilk mixed with yogurt/quark and cocoanibs or chopped dark chocolate.      Johanna