Kokoskaka med kokosgrädde

Kreativ som jag kände mig igår hittade jag på någon form av kokoskaka med kokosgrädde som jag satte i verket idag. Det blev verkligen smarrigt, och otroligt jäkla mättande! Rekommenderas iallafall varmt om ni är kokosälskare och vill ha en lyxigare frukost att avnjuta.   Kokoskaka1st banan1 ägg2 msk kokosflingor2 msk av saften från en kokos-mjölk burk   Mosa bananen och blanda i övriga ingredienser. Micra på högsta effekt i micron 2-3 minuter eller tills kakan stelnat (beror mycket på micro). Servera tillsammans med kokosgrädde och härliga frukter samt kokosflingor   Kokosgrädde1 burk kokosmjölkValfritt: sötning (stevia, vaniljpulver, socker, honung, agave osv)Valfritt: Smaksättning (kanelpulver, kakao, limesaft, kokosflingor osv)   Ställ in burken med kokosmjölk i kylen över natten. När du tar fram den på morgonen häller du ut kokosvattnet från bunken i en plastbunke. Spara kokosvattnet, det ska bland annat användas till kokoskakan eller så kan det sparas och ha i t.ex. smoothie. Ta ut den övriga "geggan" (själva mjölken) med en gaffel och vispa lite för hand, vispa sedan med en elvisp i ett par minuter tills det blivit fluffigt som grädde. Du kan antingen välja att äta grädden neutral som den är, eller söta med någonting eller smaksätta med någonting. Jag åt min grädde med lite sötning men skulle verkligen kunna tänka mig att det är jättegod om man typ gör en "choklad-kokos-grädde" också.   Johanna