Kokoshallongrottor

Gjorde min egen variant på ett recpet härifrån och O-M-G. SÅ GODA! Dessa ska definitivt göras om i flera olika kombinationer och smaker. T.ex. chokladsmak eller att byta ut hallonen mot nötter/choklad/andra bär osv. Riktigt enkelt recept men som är superbra ändå, det gillar vi! INGREDIENSER (8 små kakor) 2 msk kokosmjöl 2 msk kvarg eller 2 msk mosad banan 1 krm salt sötning efter smak (ca. 1-2 msk) 1 krm bakpulver 3 msk valfri mjölk 8 hallon   Sätt ugnen på 200 grader. Blanda kokosmjöl, bakpulver, sötning och salt i en skål. Tillsätt kvarg och rör om, tillsätt sedan mjölk (ta ungefär 1 tsk åt gången och blanda emellanåt för att undvika klumpbildning). Klicka ut till små kakor på ett oljat bakplåspapper (ungegfär 1 msk smet per kaka).  Tryck ner ett hallon i varje kaka. Sätt in i ugnen i ungefär 15-20 minuter. Låt kakorna svalna av innan de äts!   RASPBERRY&COCONUT COOKIES (8 small cookies) 2 tbsp coconutflour 2 tbsp greek yogurt/quark or 2 tbsp mashed banana pinch salt sweetner after taste (About 1-2 tbsp) 1/8 baking powder 3 tbsp optional milk 8 raspberries   Put oven to 200 degrees celcius. Combine coconut flour, baking powder, sweetner and salt in a bowl. Add greek yogurt/quark and stir around. Add the milk (take 1 tsp at time). Form to cookies on a greased baking sheet (use about 1 tbsp batter per cookie). Press down one raspberry in each cookie. Bake in oven for about 15-20 minutes. Let the cookies cool down before eating!   Johanna