KOKOSDAVOS
Till frukost idag åt jag en variant på davosgröt! Dagens smak fick bli kokos, andra varianter på davosgröt finns HÄR och HÄR. Davosgröt är en variant av overnight oatmeal förutom att gröten är okokad, men görs alltså kvällen innan. KOKOSDAVOS 1 dl fiberhavregryn/vanliga havregryn 1 dl kokosmjölk 1-2 msk kokosflingor 1 msk sötning (stevia, honung, agave, socker osv) Citronsaft efter smakVaniljpulver/vaniljsocker efter smak 1-2 msk mjölk eller vatten 1. Blanda samman alla ingredienser utom mjölken/vattnet 2. Lägg i en skål och sätt plast om skålen, ställ sedan in i kylen över natten. 3. När du sedan tar fram skålen på morgonen har den "stelnat" (p.g.a. kokosmjölken) och då kan ni hälla i 1-2msk mjölk eller vatten och blanda om för att "luckra upp" gröten. 4. Servera gröten med valfria tillbehör. Ett hett tips är varma hallon, det är grymt gott när varmt möter kallt. Johanna