Köttfärsfylld paprika

Slog till med en riktig dunder middag som jag lagade själv till familjen igår kväll. Jag gjorde en förrätt som är supergod, avokado med räkor och Rhode Island sås som man gör själv. Till middag fyllda paprikor, något helt nytt som var jätte gott.  Förätten, för 3 personer:3 mogna avokadoRäkorSvart romKethupMajonäsLite chilisåsPepparMjölkFörst gör du Rhode Island såsen, du blandar majonäs med kethup, sen lägger man i lite chilisås, lite peppar och sedan lite mjölk för att spädda ut, alternativ är även vatten. Tyvär har jag inga exakta mått, men det är bara att gå på känslan, bara att smaka sig fram. När såsen är klar, skär du upp avokadon i två delar, och dekorerar den med räkorna och svart rom om man vill ha.  Köttfärsfyllda paprikor, 4 portioner4 stora parikor i valfri färg500 gram nötfärs1 gul lök1 pkt krossade tomaterca 4 dl riven ost1 msk kalvfondlite chilipepparl tsk paprikapulversaltpepparHacka löken och bryn den i en stekpanna. Låt köttfärsen få bryna med, och tillsätt krossade tomater. kalvfond och kryddor. Gör i ordning paprikorna medan köttfärssåsen småputtrar. Skär av ett lock på varje paprika, gröp ur dem, och skär eventuellt av en bit nertill på paprikorna så att de kan stå stadigt i en smord ugnsform. Fyll dem sedan med köttfärssås, och toppa varje fylld paprika med riven ost. Gratinera i mitten av ugnen i ca 25 min på 225 grader, tills osten har fått fin färg. Lägg på locken när det är ca 5 minuter kvar. Servera med sallad.   Sofie