Kladdkaka med kolafyllning

Till morsdag igår gjorde vi en favorit i repris - kolafylld kladdkaka. Men denna gång gjorde vi inget "crisptäcke" då vi inte hade ingredienser till det. Istället toppade vi med jordgubbar och grädde! Roligt också att servera i små portionsformar, blir en lite lyxigare känsla. Här kommer receptet!INGREDIENSER2 ägg2 1/2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker3-4 msk kakao1 dl vetemjöl100g smör1 burk karamelliserad mjölk (alt. kondenserad sötad mjölk*)*Karamelliserad mjölk finns att köpa bland bakprodukterna i vissa affärer. Annars kan man koka egen med kondenserad mjölk. Ta bort pappret runt konservburken. Koka oöppnad i en stor kastrull med vatten som hela tiden täcker burken. Koka i 3h kyl sedan ner burken. (Detta kan göras dagen innan och förvara burken i kyl)1. Ugnen på 175 grader2. Smält smöret och låt svalna. Rör ihop ägg och socker3. Blanda de torra ingredienserna, rör ner i ägg och sockersmeten. Tillsätt äggen.4. Rör ihop (Vispa inte! Då kan kakan bli torr)5. Smöra och bröa en form med avtagbara kanter. 6. Häll ner hälften av smeten i formen. Häll därefter i den kondenserade mjölken. Toppa med resten av kladdkakssmeten. Ställ in i ugnen 20-30 minuter.  och en lite bättre bild sen förra gången vi gjorde denna...