Kesobägare med äpple

Jag är egentligen inte ett superfan av keso, jag tycker det är gott i lagom mängd men jag kan inte äta en hel skål utav det. Men så fort man blandar det med något, som t.ex. kesokvarg, chokladbollsröra eller kesobägare av något slag så är det genast myycket bättre. Dagens frukost blev därför supersmarrig!   INGREDIENSER (1 portion)1 dl keso½ äpple1-2 msk kanelvalfritt: lite sötning Topping½ äpple Kanel och stevia/socker samt olja/smör till stekning 1 rågad msk jordnötssmör/solrossmörvalfritt: havregryn, linfrön, solroskärnor eller liknande müslibladning Mixa keso tillsammans med ½ äpplet och 1-2 msk kanel beroende på smak. Du kan även tillsätta lite sötning om du vill. Hacka resterande ½ äpple i mindre bitar och stek i stekpannan tillsammans med valfri mängd kanel och stevia (man kan utesluta stevian om man vill eller byta ut till vanligt socker). Häll upp kesobladningen i en skål/ett glas och toppa med de varma äppelbitarna. Toppa till sist med jordnötssmör och ex. havregryn m. frön eller någon typ utav müslibladning.   COTTAGE CHEESE MIX WITH APPLE (1 portion)1 dl cottage cheese½ apple1-2 tbsp cinnamonoptional: some sweetnertopping½ applecinnamon and stevia/sugar + oil/butter for frying1 heaped tbsp peanutbutter/sunflowerbutteroptional: oats, flaxseeds, sunflowerseeds or some kind of müslimix Mix cottage cheese with ½ apple and 1-2 tbsp cinnamon after taste, add some sweetner if you want. Chop the remaining ½ apple in smaller pieces and fry in the pan together with cinnamon and stevia/sugar (you can omit the stevia/sugar if you want to). Pour the cottagecheese mix in a bowl/glass and top with the warm applebites. Then finish with a big tbsp peanutbutter and some kind of müsli/oats if you want to.   Johanna