Jordnötssmörsfylld kokosmugcake
kokos och jordnötssmör, hur gott är det inte? JÄTTEgott. Jag har ätit jordnötssmör till allt de senaste dagarna för jag införskaffat mig ett nytt efter att skåpet ekat tomt i typ två veckor (det, mina vänner, är lång tid att vara utan jordnötssmör). INGREDIENSER 1/3 dl kokosmjöl½ tsk bakpulver2 msk kvarg3 msk mjölk1 äggvita1 msk kokosflingor2-3 tsk sötning1 stor matsked jordnöttsmör Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt sedan de blöta ingredienserna. Häll ner hälften av smeten i en stor kopp och häll sedan matskeden med jordnötssmör ovanpå, täck med resten av smeten och och kör i full effekt cirka 2-3 minuter (mer/mindre beroende på micro). FLUFFY COCONUTMUGCAKE (1 portion)1/3 dl coconutflour½ tsp bakingpowder2 tbsp quark3 tbsp milk1 eggwhite1 tbsp coconutflakes2-3 tsp sweetner1 heaped tbsp peantubutter Combine the dry ingredients in a bowl. Add the wet and mix until smooth. Pour half of the batter into a big cup, the pour down the tbsp with peanutbutter, and cover with the rest of the batter. Put in the microwave at full effect for about 2-3 minutes (more/less depending on microwave). Johanna