Homemade bars
Gjorde ett par riktiga smarriga och goda nyttiga bars som man kan äta innan eller efter träning eller bara som ett mellanmål. Kände riktigt smidigt då man kan stoppa in dem i kylskåpet eller frysen och ta fram när man är sugen. Jag gjorde halva med chokladsmak och halva utan och om du inte har något frön så är det bara att ta mer av något annat. :) Hemgjorda bars, det blev ungefär 10 st 1 banan3 ägg2 dl havregryn1 dl pumpafrön1 dl solrosfrön½ dl linfrön1 dl kokosflingorkakao eller carobpulver efter smak(om du gör hela smeten ta cirka ½-1 dl)1 dl valfri hackade nötter eller mer havregryn eller något annat frön2 msk smält kokosolja3/4 dl honungGör så här:1. Sätt ugnen på 175 grader2. Mosa bananen och vispa ihop med äggen. 3. Blanda alla torra ingredienser för sig och häll sedan i äggblandningen.4. Håll i kokosoljan och honungen och blanda väl.5. Bred sedan ut smeten på en plåt som är täckt med bakplåtspapper. (cirka 1 cm höga)6. In i ugnen i 20 min. Skär de sedan i mindre bitar Homemade bars1 banana3 eggs2 dl oats1 dl pumpkin seeds1 dl sunflower seeds½ dl flax seeds1 dl coconut flakescacao or carob powder after taste (if you do the hole batter with cacao take about ½-1 dl)1 dl nuts2 tpsp melted coconut oil3/4 dl honey 1. Put the oven at 175 degress.2. Mash the banana and mix it with the eggs. 3. Mix all the dry ingredients separately and mix it with the eggs and banana.4. Add the coconut oil and the honey and mix well.5. Broad then the batter on a baking sheet covered with parchment paper. (approximately 1 cm high) 6. Then put it into the oven for 20 minutes. Finally cut it into smaller pieces. Sofie