Hemmagjorda kokostoppar

Emelie har tidigare gjort hemmagjorda kokostoppar HÄR och jag som verkligen ÄLSKAR kokostopparna i naturgodishyllan var bara tvungen att testa på dessa. Jag blev faktiskt positivt överraskad, de blev mycket godare än jag förväntat mig. Självklart kan man kanske inte jämföra med originalet men detta är iallafall ett nyttigare alternativ då originalvarianten innehåller mer "skit" än vanligt godis. Så jag tycker definitivt att det är värt att pröva som snacks på kvällskvisten!   INGREDIENSER: Philadelphia 100 g Kvarg 3/4 dl Kokos 1½-2 dl Kokosmjöl 1 msk (kan uteslutas) Sötning 1-2 msk Valfritt: Hackad choklad, frysta hallon, kakao, limejuice etc.   1. Lägg Philadelphian i en skål över ett vattenbad tills det har mjuknat men inte blivit rinnigt.  2. Häll sedan i kvarg, sötning och kokos. Häll därefter ner kokosmjöl. 3. När smeten svalnat, rör ner valfria tillsättningar om du vill, som t.ex. hallon eller lime som jag gjorde. 4. Stoppa sedan in kokostopparna i frysen i ungefär 2 timmar. Låt tina upp lite innan du äter. Förvara i frysen.   INGREDIENTS: Philadelphia 100 g Quark 3/4 dl Shredded coconut flakes 1,5-2 dl coconutflour 1 tbsp (can be omited)Sweetner 1-2 tbspoptional: chopped chocolate, frozen raspberries, cocoa, limejuice etc.   1. Put the Philadelphia in a bowl over a water bath until the Philidelphia gets softer. 2. Add the quark, sweetner, coconut flakes and coconutflour. 3. If you want to, when the batter has cooled down pour down some optional addings like for example raspberries and limejuice like I did. 4. Then put the balls in the freezer for like 2 hours. Take out and wait a little while before eating.   Johanna