Hemmagjord choklad & bananglass
Prövade på ett nytt sätt att göra hemmagjord glass idag, och blev det bra? GRYM. Denna glass är inte bara otroligt god utan också ett hälsosammare alternativ till köpeglass, innehåller bl.a. massor av protein (Där är jordnötssmöret extra bra, ger bra fetter också). Enligt mig får den 5/5 i betyg och jag rekommenderar den verkligen varmt, supergod.Hemmagjord banan & chokladglass ca. 65-70g fryst banan (hade frysta bitar i kylen så vet tyvärr inte hur mycket av en banan det är)2 äggvitor3-4 msk kvarg1-2 msk kakao (beroende på hur dominant chokladsmak du vill ha)Valfritt: 1 tsk jordnötssmörValfritt: Lite sötning 1. Vispa äggvitorna kraftigt så att de blir fluffiga2. Mixa fryst banan tillsammans med kvargen och kakao (samt jordnötssmör och sötning om man vill ha det)3. Blanda samman med äggvitan4. Förvara i frysen några timmar innan servering (ca 3-4h) Johanna