Healthy nutellafudge

Igår gjorde jag ett försök på en egne påhittad fudge som jag blev halvnöjd med, det vart gott men några justeringar behövdes. Gjorde om det idag och det blev så dott! Det smakar verkligen nutellaaktigt och konsistensen på fudgen är perfekt (försöker visa konsistensen på sista bilen). Testa, det är ett perfekt nyttigt snackset. Den kan dessutom bli raw om man använder raw kakao och hasselnötssmjölk.   INGREDIENSER3/4 dl hasselnötssmör (alternativt mixa 1dl hasselnötter till smör. Det går även att byta ut mot andra nötter om man vill)½ msk kokosolja1 msk kakao1 dl urkärnade dadlar (ev. 1-2 msk honung)1-2 msk mjölk   Om du inte har färdigt hasselnötsmör, börja med att mixa 1dl hasselnötter till ett smör i ett matbredare (det tar ett par minuter). Till sätt övriga ingredienser utom mjölken och mixa lite till. Häll ner mjölken successivt tills du fått en mjuk och len konisistens. Tryck ut smeten i en bred och låg plastburk. Sätt in i frysen ett par timmar tills den stelnat. Ta ut och låt stå framme ett par minuter i rumstemperatur så att den mjukar upp sig, skär sedan upp i mindre bitar. Förvara i frysen (tror t.o.m. den blir godare övernatten)   INGREDIENTS 3/4 cup hazelnutbutter (or mix 1 dl hazelnuts to a butter or change to other nuts/nutbutter)½ tbsp coconut oil1 tbsp cocoa1 dl pitted dates (or maybe 1-2 tbsp honey)1-2 tbsp milk    If you dont have hazelnutbutter, start by mixing 1dl hazelnuts to butter in a blender (it takes a few minutes). Add the remaining ingredients except the milk and mix some more. Pour the milk gradually until you get a soft and smooth konisistens. Press the mixture into a wide and low plastic jar. Place in the freezer for a few hours until set. Remove and let stand a few minutes in room temperature so that it softens up, then cut up into smaller pieces. Store in freezer (I believe it would be even better overnight in freeexer)   Johanna