Hallonscones

Blev helt inspirerad av Emelies scones (recept) och gjorde dessa idag till frukost, fast endast med hallonsmak, så smarrigt.    Hallonscones, 1 person1 dl havregrynsmjöl (havre mixat till ett mjöl)3/4 dl kesella eller någon annat yoghurt  ½ tsk bakpulver1 dl hallonev lite kokosflingor 1. Sätt ugnen på 200C.2. Blanda havregrynsmjöl, bakpulver, samt kokosflingor.3. Rör ner kvarg/yoghurt och hallonen till en jämn smet. 4. Forma smeten till två scones och picka hål med en gaffel.5. Stoppa in i ugnen i ca. 15-20 minuter.   Rasberryscones, for 1 person1 dl oats flour (oat mixed to a flour)3/4 dl quark or some other yogurt½ tsp bakingpowder1 dl rasberrysome coconutflakes1. Put the oven at 200C.2. Mix oats flour, baking powder and coconut flakes.3. Add quark/yoghurt and raspberries into a smooth batter.4. Shape the batter into two scones and peck holes with a fork.5. Put it in the oven for about 15-20 minutes.   Sofie