Hallon och kardemumma scones

Är alltid så himla sugen på scones på helgerna, då man har tid och verkligen kan njuta. Så idag gjorde jag en hallon och kardemumma variant med grundrecept här ifrån. Till det lite banan, mango och jordgubbar.    Hallon och kardemumma scones, en person½ banan½ dl havregryn2-3 msk mjöl(jag tog grahamsmjöl)2 msk kesella/yoghurt½ tsk bakpulver½ dl hallonlite kardemummaSätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser i en liten mixer, alternativt att blanda i hallon sist med en sked. Se sedan om det behövs tillsättas mer mjöl, om degen är för rinnig. Häll degen på en plåt som är täkt med bakplåtspapper och in i ugnen i cirka 15-20 min.  Rasberry & cardamom scones, for one person ½ banana½ dl oat2-3 tbsp flour (I took graham flour)2 tbsp quark/yogurt½ tsp baking powder½ dl raspberriessome cardamom Put the oven at 200 degrees. Mix all ingredients in a small mixer and pour the raspberries last and mix it with a spoon. Then see if you need more flour or something else. Pour the dough onto a baking sheet that is covered with parchment paper and put in the oven for about 15-20 minutes.   Sofie