Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Kategorier
    • Frukost
    • Lunch
    • Middag
    • Mellis
    • Dessert
    • Tips
    • Bröd
    • Veckans recept
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • September2017
    • Maj2017
    • Mars2017
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2016
    • Juli2016
    • Juni2016
    • Maj2016
    • April2016
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Hallon och chokladscones

Startade en efterlängtad helg med hallon- och chokladscones! Tycker absolut att dessa är värda att testa, dock föredrar jag nog vanliga klassiska scones.   INGREDIENSER (2 st): - Havregrynsmjöl 1 dl (mixa havregryn till mjöl)- Kvarg 3/4 dl (är ni som jag och inte har kvarg hemma går det superbra med vanlig yoghurt)- Bakpulver 1/2 tsk- Kakao 2 msk- Kokosflingor 2 msk- Varma hallon 1 dl   1. Sätt ugnen på 200C.2. Blanda havregrynsmjöl, bakpulver, kakao samt kokosflingor.3. Rör ner kvarg/yoghurt och varma hallon till en jämn smet.4. Forma smeten till två scones och picka hål med en gaffel.5. Stoppa in i ugnen i ca. 15 minuter. INGREDIENTS (2 st):- Oats flour (mix out into a flour)- Quark 3/4 dl (works perfecly with yoghurt too)- Baking powder 1/2 tsk- Cocoa 2 msk- Coconut flakes 2 msk- Warm raspberries 1. Put the oven at 200C.2. Mix oats flour, baking powder, cocoa and coconut flakes.3. Add quark/yoghurt and warm raspberries into a smooth batter.4. Shape the batter into two scones and peck holes with a fork.5. Put it in the oven for about 15 minutes.   Emelie

Föregående inlägg

Varma hallon under bakat yogurtäcke

Nästa inlägg

Raspberrycheesecake pancakes

Till bloggens startsida

foodporn