Hallon & kokosmugcake

Gjorde en mugcake imorse för att det var ett litet tag sedan! Blev en kokosvariant eftersom jag fått en riktig dille på kokos, men spetsade med hallonsmak också och det blev verkligen riktigt gott.   INGREDIENSER2 msk kokosmjöl1 msk kokosflingor½ tsk bakpulver1 ½ msk kvarg1 msk mjölk1 äggvita/1 ägg2 tsk sötningHallonlagerca. ½ dl hallon   Blanda samman alla ingredienser till basen. Dela upp smeten i två och rör ner ½ dl hallon i den ena (om hallonen är frysta tina dessa först). Häll upp smeterna i en kopp och kör i micron 2-3 minuter på full effekt.   COCONUT&RASPBERRY MUGCAKE2 tbsp coconutflour1 tbsp coconutflakes½ tsp bakingpowder1 ½ tbsp quark1 tbsp milk1 eggwhite/1 egg2 tsp sweetnerRaspberrylayerabout ½ dl raspberries   Combine all the ingredients besides the raspberries. Divide the batter into two, add the raspberries into one (if frozen, warm up before). Pour the batters into a cup and bake in microwave for 2-3 minutes at full effect.