Grönkålschips

Kan du inte hålla dig till lördags eller fredagsmyset är grönkålschips något jag verkligen rekommenderar! Nu är jag världens chipsmonster och skulle välja vanliga potatischips alla dagar i veckan men det håller ju inte haha. Däremot vet jag många som skulle välja grönkålschips före vanliga chips, så testa!  INGREDIENSERGrönkålOlivoljaFlingsaltChili flingor 1. Skär av stjälken och dela upp grönkålsbladen i önskad storlek.2. Lägg över i en bunke och rör om med olivolja, salt och chiliflingor eller vad som nu önskas :) Då bladen krymper i ugnen så skulle jag rekommendera att vara försiktig med salt och chiliflingorna, behövs inte lika mycket som man kan tro. Det misstaget gjorde jag haha.3. Lägg över på en plåt med bakplåtspapper och stoppa in i ugnen på 200 grader (jag hade på 225 men tyckte det var lite mycket) i cirka 5 minuter. Gäller att hålla koll så att chipsen inte blir brända!4. Låt torka och tadaaa, nu har du chips som du kan äta mitt i veckan med samvete. Emelie