Fyllda kycklingfiléer med grillade rotfrukter

Åt en jättegod middag ikväll, riktigt lyxig. Jag är dock inte så förjust i bacon (i för stor mängd) så kycklingen på bilden är inte lindad i bacon men för er som gillar det följ receptet och linda filéerna i bacon!Fyllda kycklingfiléer med grillade rotfrukter1 kycklingfilé per personFetaostsoltorkade tomaterBaconKryddor: Peppar, vitpeppar och basilika.Rotfrukter: Palsternacka, morötter, kålrot, rödbetor och potatis.1. Sätt ugnen på 200 grader2. Skala och hacka rotfrukterna, blanda dessa med olja i en plåt och grilla i ugnen cirka 45 minuter3. Fyll kycklingfiléerna med fetaost och soltorkad tomat samt kryddorna. Linda in filéerna i bacon (Ej med på bild på grund av att jag inte tycker om. Om ni inte heller gör det tryck i tandpetare för att filén ska hålla samman)Bryn försiktigt i stekpannan och värm sedan i ugnen cirka 15-20 minuter. Om eran ugn är kapabel till detta kan värmningen av kycklingfiléerna ske samtidigt som rotfrukterna tillagas.4. Servera med en härlig sallad med granatäpple!Johanna