Fudgy chocolatepie

Här har ni ett till recept på en riktigt smarrig och krämig chokladpaj! Den fungerar lika bra att äta till mellis som frukost eller fika. Perfekt om man är sugen på något riktigt chokladigt. INGREDIENSERpajskal¾ dl havregryn 3 msk kvarg/yogurt 1 msk kakao 2 tsk sötning Fyllning 1 äggvita 3/4 dl kvarg/yogurt ½ mosad banan 1 msk kakao Blanda ingredienserna till pajskalet i en skål. Olja/smöra och bröa/kokosa en liten pajform och tryck ut pajdegen i formen. Gör fyllningen genom att vispa äggvitan hårt till ett skum och rör ner övriga ingredienser. Häll fyllningen i pajskalet och grädda cirka 10-15 minuter på 200 grader.   INGREDIENTS Bottom ¾ dl oats 3 tbsp quark/yogurt 1 tbsp cocoa 2 tsp sweetner filling 1 eggwhite ¾ dl quark/yogurt ½ mashed banana 1 tbsp cocoa Mix the ingredients for the bottom in a bowl. Grease a small pieform and press out the dough for the bottom. Make the filling by whisking the eggwhite hard until fluffy and then pour down the other ingredients. Pour the filling in the pieform and bake in oven for about 10-15 minutes at 200 degrees celcius   Johanna