Fudge Brownie

Gjorde en fudge brownie till min broder och hans kompisar, eftersom de ska investera i vårt UF-företag. Och här kommer receptet som jag använde:Kakan175 g mjukt smör3 dl socker1,5 dl kakao0,5 dl ljus sirap1/4 tsk salt3 ägg1,5 dl mjölGlasyr50 gram smör100 gram philadelphiaost3 msk kakao2 tsk vaniljsocker1,5 dl florsockerGör såhär:Kakan 1. Vispa smör och socker vitt och krämigt. Rör ner kakao, sirap och salt. 2. Rör i ett ägg i taget och vänd till sist ner mjölet. 3. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten. 4. Grädda kakan i 175 gr varmluft eller 200 gr i vanlig ugn i mitten av ugnen i cirka 20 min. Prova med en sticka, den skall vara lite kladdig. 5.Låt kakan svalna.Glasyren1. Smält smöret. Låt svalna något. 2. Rör ihop de torra ingredienserna och tillsätt smöret. 3. Rör sist ner philadelphiaosten till en slät kräm. 4. Bred ut eller spritsa över brownien. 5. Skär upp i portionsbitar och servera. Ingredients for the brownie cake175 grams soft butter3 dl sugar1.5 dl of cocoa0.5 dl of syrup1/4 teaspoon salt3 eggs1.5 dl flour Glaze50 grams of butter100 grams of cream cheese3 tablespoons cocoa2 tsp vanilla1.5 dl powdered sugar How to do:cake1. Beat butter and sugar until its white and creamy. Add cocoa, syrup and salt.2. Stir in one egg at a time and at last add the flour.3. Place a baking sheet in an oven tray with border and fill with the batter.4. Bake at 175 degrees convection or 200 degrees in conventional oven in the middle of the oven for about 20 minutes.5.Låt cake cool. Glaze1. Melt the butter.2. Stir together the dry ingredients and add the butter.3. Add cream cheese  och mix to a smooth cream.4. Spread or pipe over the brownie.5. Cut into portions and serve. Sofie