Frukostpaj

Det är verkligen så himla gott med frukostpajer. Har gjort denna paj flera gånger med hallon innan, men nu ville jag testa med rabarber. Blev också supergott men då jag är helt besatt av hallon så föredrar jag det mer :) Men det är det som är så bra med det här receptet. Man behöver en pajdeg (som bara innehåller två ingredienser) och sen så får man själv välja vad man vill baka den med. Exempel är hallon, päron, jordgubbar, blåbär, äpple, rabarber, banan.FÖLJ OSS PÅ SNAPCHAT. Lägg till oss på snapchat @foodpornweb för att följa oss mer personligt och live. Just nu kan ni se när jag tillagar pajen.INGREDIENSER:Havregryn 1½ dlYoghurt 2 mskRabarberLite socker (valfritt)1. Sätt ugnen på 150 grader,2. Blanda havregryn och yoghurt till en smulig deg.3. Skala och skär upp rabarber, lägg i botten av en ugnssäkerform och strö över lite socker om du vill få bort lite av den sura smaken.4. Häll sedan över havregrynsblandningen5. Ställ in i ugnen i ungefär 20 minuter, kanske lite till till och med.Emelie