Frukost-kokoschokladkaka

Det här var verkligen det godaste jag ätit på länge till frukost, kakan var helt krämig, mjuk och god. Det smälte helt i munnen. Frosting passade perfekt ihop, men kan tänka mig att varma hallon passar lika bra till.   Frukost-kokoschokladkaka 1 ägglite honung1-2 msk kakao1 msk havregryn1 msk kokosmjöl½ tsk bakpulver2 msk kokosflingor½ banan 2 msk mjölk Jordnötssmörfrosting½ banan1-2 msk jordnötssmörlite yoghurtVispa ihop ägget och honung poröst. Blanda alla torra ingredienser för sig. Blanda ner den mosade bananen och mjölken, tillsätt äggblandningen. Lägg smeten i en form, och in i mikron i 1,5 min. Du väljer själv tiden beroende på konsistensen. Servera med något gott, antingen jordnötssmörfrosting eller hallon m.m. Det är bara att blanda ihop ingredienserna till frostingen i en liten mixer.  Breakfast coconut & chocolate cake1 eggsome syrup1-2 tbsp cocoa1 tablespoon oats1 tbsp coconut flour½ tsp baking powder2 tablespoons coconut flakes½ banana2 tablespoons milk   Peanut butter frosting½ banana1-2 tablespoons of peanut buttersome yogurt   Whisk together egg and syrup porous. Mix all dry ingredients separately. Add the mashed banana and milk and mix, and then add the egg mixture. Add the mixture into a mold, and into the microwave for 1.5 minutes. You choose the time, depending on what consistency you want. Serve with something delicoius, either peanut butter frosting or raspberries etc. For the frosting: just mix the ingredients in a small blender.   Sofie