Frukost kokosbakelse

Gjorde en ny variant på en gammal favoritfrukost som jag tyckte blev superbra. Mango och kokos gifte sig verkligen bra. Älskar att äta denna typ av kaka till frukost, känns så lyxigt!   INGREDIENSER ca. 3/4 dl havregryn 1 msk kokosmjöl (kan ersättas med havregryn) 2 msk kokosflingor ¼ tsk bakpulver 3 msk kokosmjölk (det tjocka) 1 msk kvarg/yougrt  Fyllning ca. ½ dl mango   Blanda samman havregryn, kokosmjöl, kokosflingor och bakpulver. Rör ner kokosmjölken och kvargen och blanda till en kletig smet. Fördela halva kokossmeten i en liten bakform eller på ett bakplåtspapper på en plåt. Häll på den fyllningen och fördela resterande kokosesmet över fyllningen så att det täcker. Grädda cirka 8-10 minuter på 200 grader.   Breakfast coconutcake about ¾ dl oats 1 tbsp coconutflour (can be replaced with more oats) 2 tbsp coconutflakes ¼ tsp bakingpowder 3 tbsp coconutmilk (the thick part) 1 tbsp quark/greek yogurt 1-2 tsp sweetner (optional) Filling About ½ dl mango   Mix oats, coconutflakes, coconutflour and bakingpowder. Blend in the coconutmilk and quark/greek yogurt. Take half of the oatbatter and put in a little bakingform or on a bakingpaper on a tin. Pour on the filling and put the rest of the oatbatter on top of the filling so it covers. Bake in oven for about 8-10 minutes at 200 degrees celcius.    Johanna