Frukost chokladmoussekaka

Gjorde en favorit i repris på en frukost som jag tidigare lagt upp HÄR. Det är inte så jätteofta jag gör om samma recept flera gånger, gillar att pröva nya varianter och experimenter (och det blir roligare läsning för er!) men idag kände jag verkligen för denna frukostkaka så det var på tiden att göra den igen.    INGREDIENSER 1 äggivta1 dl kvarg/turkisk yogurt/grekisk yogurt½ mosad banan1 msk kakao1-2 msk jordnötssmör/solrossmör (kan uteslutas)   Vispa äggvitan till ett hårt skum. Blanda ner övriga ingredienser och rör om till en smet. Häll upp smeten i en ugnsfast form och sätt in i ugnen cirka 10 minuter på 225 grader. Ät som den är eller servera med t.ex. kokosgrädde, varma hallon eller dylikt.   BREAKFAST CHOCOLATEMOUSSECAKE1 eggwhite1 dl quark/yogurt½ mashed banana1 tbsp cocoa1-2 tbsp peanutbutter/sunflowerbutter (can be omited   Whisk the eggwhite hard until stiff. Mix down the other ingredients and blend together to a smooth battern. Pour the batter into a ovensafe form and bake in oven for about 10 minutes at 225 degrees celcius. Eat as it is or serve with for example coconutcream, berries etc.      Johanna