Frozen frukostcheesecake

Alla hjärtans dag idag och därför uppvaktade jag mig själv med frukost på sängen. Man ska ju uppvakta de man älskar.. och jag älskar mig själv? Haha, eller. Mysigt var det iallafall!   FROZEN FRUKOSTCHEESECAKE   Botten:2 msk naturell müsli1 msk nötter1 msk solroskärnor1 tsk linfrön1 msk pumpakärnor1 msk Kvarg1 tsk kokosoljaFyllning:½ fryst apelsin ½ dl fryst ananas ½ dl fryst mango1-2 msk kvarg1 msk kokosflingorVatten   Mixa samman alla ingredienser till botten i en mixer. Tryck ut detta i en form. Mixa ingredienserna till botten i en mixer, tillsätt lite vatten om konsistensen är alldeles för tjock. Antingen fryser du in botten över natten och gör fyllningen på morgonen, eller så gör du hela cheesecaken på morgonen, eftersom att frukten till fyllningen är fryst spelar det inte så stor roll. Jag gjorde botten kvällen innan och förvarade i kylen över natten och gjorde fyllningen på morgonen.   Johanna