Fröknäcke

Gjorde ett fantastiskt gott knäckebröd efter skolan idag som var jätteenkelt att göra. De hade en riktigt god smak och blev perfekt tunna med perfekt tuggmotstånd, helt klart ett av de godare knäcken jag någonsin ätit. Dessutom är de väldigt nyttigt också, fullsprängt med härliga frön, fullkorn, fibrer och andra bra saker för kropp och knopp!    KNÄCKEBRÖD (25st) 2 dl mjöl (havremjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, grahamsmjöl, vetemjöl, mandelmjöl...)2 dl fiberhavregryn½ dl sesamfrön½ dl linfrön½ dl pumpakärnor½ dl solroskärnor½ tsk salt2 ½ dl vatten   1. Blanda samman alla ingredienser till en smet2. Smeta ut på ett bakplåtspapper tunt.3. Grädda i ugnen 10 minuter på 175 grader, ta ut brödet och skär i bitar. Sätt sedan in i ugnen igen och grädda ytterligare 15 minuter tills det stelnat. Ta ut och låt svalna, förvara de sedan torrt.    Johanna