Fräsch och enkel bulgur
Här om dagen stod jag i mataffären och hade varken sug eller inspiration inför kvällens middag. Bläddrade igenom vårt arkiv och hittade ett recept på bulgur. Munnen började vattnas direkt och voila, kvällens middag var äntligen bestämd. Det bästa med det här receptet är att det är galet billigt och väldigt enkelt är det att göra också. Hade jag haft tiden så skulle jag definitivt ha tillagat dessa biffar (klick) och äta till. Men det fick bli enkelt tillbehör - creme fraiche blandat med citronsaft :) INGREDIENSER:Bulgur för ungefär fem portionerSpenat fyra 100-200 gram (smaksak)Tomater 4 stRödlök 1 stOlivolja att steka i.Saft från en halv citron ungefär (smaksak)1. Tillaga bulgur efter anvisningar.2. Finhacka löken och tomaterna.3. Stek spenat, tomater och rödlök i olivolja.4. Rör samman bulgur och stekta grönsaker. Tillsätt citronsaft.