Favoritrecept: Brownies

  SVENSKAJag har prövat de, Sofie har prövat de, mina vänner har prövat de och ni har prövat de och alla tycks verkligen älska dessa brownies. Det är inte konstigt eftersom att de faktiskt är helt fantastiskt goda! Detta är definitivt ett utav mina favoritrecept och ett utav de godaste nyttiga bakverken/desserterna jag smakat. Så jag rekommenderar er verkligen alla att pröva detta recept. Eftersom att det är så gott publicerar jag receptet igen för er skull!   BROWNIES (6st)1 dl valfria nötter (Jag använde hasselnötter) 1 dl urkärnade dadlar½ dl kakao½-1 dl mjölkValfritt: Lite sötning (honung, stevia, agave, socker etc)Topping1 avokado 3 msk honung eller annan sötning1 msk kokosolja 3 msk kakao Valfritt: Vaniljpulver   1. Mixa nötterna 2. Tillsätt dadlarna, kakaon och häll ner mjölken succesivt och mixa tills du får en fin smet.3. Fördela smeten i en form och ställ in i kylen medan du gör frostingen.4. Mixa avokado, honung, kokosolja och kakao (och eventuellt vaniljpulver om man vill) till en slät fin smet. 5. Lägg frostingen över nötlagret och ställ in i frysen ett litet tag tills de fryst till sig lite och det går att skära.   ENGLISH This is one of my favourite recipes from this blog and one of the most delicious healthy baking/desserts I've tasted. Everyone who tasted have absolutely loved them and so do I. I really recomend you to try it out therefore I post the recipe again (and this time in english!)   BROWNIES (makes 6) 1 dl nuts of choice (I choosed hazelnuts)1 dl pitted dates½ dl cocoa½-1 dl milkoptional: some sweetner (honey, stevia, agave, sugar etc)frosting1 avocado3 tbsp honey or other sweetner of choice1 tbsp coconutoil3 tbsp cocoaoptional: vanillapowder   1. Mix the nuts2. Add the dates, cocoa and pour down the milk a little at time until you have a smooth batter. 3. Pour the batter into a little form and put in fridge while making the frosting4. Mix the avocado, honey, coconutoil and cacao (and vanillapowder if required) until smooth.5. Spread the frosting on top of the chocolatebase in the form and put in the freezer for a while until it's frozen and you can cut it into smaller pieces,   Johanna