Espresso proteinpannkakor

  Gjorde superenkla prottepannkisar imorse med en liten kaffetwist på dem. Gick fort att göra och det var inte alls svårt, men däremot SÅ jäkla gott! De blev nog de godaste pannkakorna jag gjort på riktigt länge och dessutom blev de helt perfekta i konsistensen, alldeles fluffiga. Detta recept kommer göras om många gånger kan jag lova. INGREDIENSER (1 portion) 1 ägg 2 msk havregryn 3/4 dl WHEY proteinpulver med chokladsmak (1 skopa á 30g) 1 msk kakao 1-2 tsk kaffe 1 msk sötning 1 krm bakpulver 1 msk kvarg En liten skvätt mjölk   Blanda samman alla ingredienser och stek till pannkakor på låg/medelhög värme (5-6:an). Tänk på att ha uppsikt på pannkakorna, de behöver inte stekas länge alls på varje sida. Toppa med valfri topping, jag hade en chokladtopping gjort på kvarg, kaffepulver och jordnötssmör samt hallon.    Johanna