Egengjord topping till yoghurten/filen/kesellan/keson

Ville testa något nytt att ha i yoghurten så gjorde någon slags av överdrag och topping till just yoghurten/filen/kesella/keso. Det blev riktigt gott, men dock blev det ganska mjukt, så nästa gång ska jag steka det lite längre. Överdrag och topping till yoghurten/filen/kesellan/keson1 dl havregryn1 äggvitakanelvalfritt: sötning som honungvalfritt: nötter, kokosflingor, torkade frukter, russin osv.Blanda ihop allt i en skål. Stek sedan på relativt hög värme tills allt börjar hårdna. Servera sedan i yoghurten, toppa då gärna med nötter, frukter, bär osv.  Homemade topping for the yogurt/quark/cottage cheese1 dl oats1 egg whitecinnamonOptional: sweetening like honeyOptional: nuts, coconut flakes, dried fruits, raisins, etc. Mix everything together in a bowl. Then fry on fairly high heat until everything begins to harden. Serve with yogurt and as well nuts, fruits, berries, etc.Sofie