Daimkladdkaka

Det kanske ser ut, och verkar, som en helt vanlig kladdkaka men icke! Detta är en daimkladdkaka och OM den var god mina vänner. Helt fantastiskt enligt min smak och jag tror alla som fick smaka höll med, eftersom att det inte fanns en endaste liten bit kvar när kvällen var slut (jag kan väl erkänna att jag åt upp i princip halva)f.    INGREDIENSER100 g smör 2 st ägg 2 dl strösocker 2 1⁄2 dl vetemjöl 4 msk kakao 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 200g marabou daim2st dubbeldaimvispgrädde Sätt ugnen på 175°. Smält smör och marabou chokladen över vattenbad eller i mikron, rör om och låt svalna lite.Vispa ägg och socker poröst och rör ner i chokladsmeten. Rör ihop vetemjöl och bakpulver. Tillsätt sedan kakao, vaniljpulver och kakao och blanda ner i mjölbladningen. Rör ihop mjölbladningen tillsammans med smöret&chokladen tills det är jämt. Hacka 1st dubbeldaim och rör ner i smeten. Smörj och bröa en rund kakform och häll i smeten, grädda mitt i ugnen i 15-17 minuter. Låt kakan svalna, godast är den om den får stå i kylen över natten. Vispa grädde och hacka 1st dubbeldaim till servering.   Johanna