Crunchy müsligröt
Imorse gjorde jag en bladning utav müsli och havregrynsgröt med lite ”crunch” i sig. Det var jättegott att gröten fick lite mer tuggmotstånd och hade små hårdare bitar att tugga på, samtidigt som det var så simpelt och enkelt att göra! INGREDIENSER 1 dl havregryn 2 dl vatten 1 dl naturell müsli 1 msk solroskärnor 1 tsk linfrön 1 msk hackade nötter (kan uteslutas) Koka havregrynsgröten som vanligt på plattan eller i micron. När den är färdig rör du ner müslin, solroskärnorna, linfrönen och nötterna och rör runt. Toppa med valfritt som t.ex. kvarg, hallon, banan och jordnötssmör. CRUNCHY MÜSLIOATMEAL 1 dl oats 2 dl water 1 dl naturel müsli 1 tbsp sunflowerseeds 1 tsp flaxseeds 1 tbsp chopped nuts Boil the oatmeal like normal on the stove or in the microwave. When it’s done pour down the other ingredients and mix together. Add optional toppings like for example yogurt, raspberries, banana and peanutbutter. Johanna