Creamy minipie

Längesen jag gjorde en minipaj/havretarte så tyckte verkligen att det var på tiden. Denna passade alldeles utmärkt som mellis, den var verkligen supergod! Det kanske ser mycket ut att göra utifrån receptet men det gick fort och var inte alls krångligt. Rekommenderas i alla fall varmt, jag tyckte om den jättemycket.   INGREDIENSER (1 portion) Pajskal 3 msk havregryn 2 msk kvarg/yogurt 1 msk kakao 4-5 droppar stevia med chokladsmak eller 1 tsk valfri sötning kolafyllning 3-4 urkärnade dadlar 1 msk kokosvatten (vattnet i burken med kokosmjölk) 1 krm vaniljpulver vaniljgrädde 2 msk kokosmjölk (den tjocka vita delen) ca. ¼ banan 1 krm vaniljpulver topping ¼ banan kakaopulver   För att göra detta recept behöver du ställa in en burk kokosmjölk i kylen över natten.  Börja med att blanda ingredienserna till pajskalet och tryck ut i en liten portionsform. Baka i micron cirka 1 ½-2 minuter på full effekt och ta sedan ut och låt svalna. Mixa ingredienserna till kolafyllningen i en mixer och tryck sedan ut fyllningen i botten på pajskalet. Gör vaniljgrädden genom att vispa kokosmjölken tillsammans med vaniljpulver tills den blivit fast och fluffig. Mosa ¼ banan och rör ner i vaniljgrädden. Häll vaniljgräddsbladningen ovanpå kolafyllningen i pajskalet. Toppa till sist med ¼ banan i skivor samt strö över lite kakao   INGREDIENTS (1 portion) piedough 3 tbsp oats 2 tbsp quark/yogurt 1 tbsp cocoa 4-5 drops liquid stevia with chocolatetaste or 1 tsp optional sweetner caramelfilling 3-4 pitted dates 1 tbsp coconutwater (the water from a can with coconutmilk) 1 pinch vanillapowder vanillacream 2 tbsp coconutmilk (the thick white part) about ¼ banana pinch vanillapowder topping ¼ banana cocoapowder   To make this recipe you need to put a can of coconutmilk in the fridge overnight before. Start by combining the ingredients for the piedough together and press out in a small portion pieform. Bake the piedough in the microwave for 1 ½-2 minutes at maximum heat. Make the caramelfilling by mixing the ingredients together in a mixer, then pour down the filling at the bottom of the pieform. Make the vanillacream by whisking the coconutmilk with the vanilla powder hard with an electrical whisk until it’s thick and fluffy. Mash the banana and pour down in the vanillacream. Pour the vanillacream on top of the caramelfilling in the pieform. Top with ¼ sliced banana and some cocoapowder     Johanna