Cookies&Cream Mugcake

För ett tag sedan gjorde vi ett litet samarbete tillsammans med bodystore.se där vi fick möjligheten att skapa en mugcake med deras produkter som ingredienser. Resultatet blev en grymt god mugcake med smak utav cookies&cream. Här nedan hittar ni receptet, men det ligger även uppe på bodystores hemsida HÄR, deras facebooksida HÄR samt på instagram. Tack bodystore!    INGREDIENSER½ dl cookies and cream vassleproteinpulver½ dl fiberhavregryn1 äggvita½ dl vatten1 msk kvarg eller yogurt5 droppar flytande stevia med chokladsmak1 tsk kakao1 krm bakpulver1 krm vaniljpulver1 ½ msk kakaonibs 1 tsk jordnötssmör Serveringsförslag på topping 3 msk kvarg eller yogurt2 tsk jordnötssmör 1 tsk stevia strö eller annat sötningsmedelkakaonibs 1. Blanda samman alla ingredienser till mugcaken.2. Häll ner smeten i en stor kopp och sätt in i micron på högsta effekt i 1 minut3. Vänd upp och ned på koppen på en tallrik så att mugcaken faller ur. 4. Servera med exempelvis toppingförslaget. Toppingen görs genom att blanda samman ingredienserna utom kakaonibsen. Häll toppingen ovanpå kakan och strö till sist över kakaonibs. INGREDIENTS½ dl cookies and cream whey protein powder½ dl fiberhavregryn1 eggwhite½ dl water1 tbsp of quark or yogurt5 drops of liquid stevia with chocolate1 tsp cocoa1 tsp baking powder1 pinch of vanilla powder1 ½ tbsp cocoa nibs1 tsp peanut butterServing suggestions for topping3 tbsp cream cheese or yogurt2 tsp peanut butter1 tsp stevia litter or other sweetening mattercocoa nibs 1. Mix together the ingredients for the mugcake.2. Pour the batter into a large cup and place in the microwave on full power for 1 minute.3. Invert the cup on a plate so that mugcaken fall out.4. Serve with such the serving suggestions. The topping is made by mixing together all the ingredients except cocoa nibsen. Pour the topping on top of the cake and sprinkle the last of cocoa nibs.Johanna