Coconut scones/Chocolatecoconut scones

Gjorde en favorit i repris, kokosscones men idag även chokladkokosscones. Mums   Kokosscones/chokladkokosscones, för 1 person½ banan½ dl havregryn½ dl grahamsmjöl 1/4 dl yoghurt/kesella (jag tog kesella)1/4 dl kokosmjölk½ dl kokosflingor½ tsk bakpulverför chokladsmak1 tsk kakaoMosa först bananen i en mixer. Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en deg, om degen blir för lös lägg i mer grahamsmjöl. Smaka gärna av om det t.e.x behövs mer kokos eller något annat. Dela sedan upp degen i två bitar(när jag format ena scones, hällde jag i kakao för att göra den andra till en chokladvariant.) Platta ut dem på en plåt täckt med bakplåtspapper. Gör även lite håll med gaffeln i smeten på sconesen. Sen in i ugnen i cirka 10-15 min på 225 grader. Glöm inte att servera scones med något smarrigt, jag älskar och brukar alltid ha philadelphiaost, ost och mosade hallon på mina, något jag verkligen tipsar er att ha på, smakar helt underbart gott!   Coconut scones/Chocolatecoconut scones, for one person  ½ banana½ dl oats½ dl graham flour1/4 dl quark/yoghurt (I used quark)1/4 dl coconut milk½ dl coconut flakes½ tsp baking powder1 tsp cacao   A healthy version of scones: First mash the banana in a blender. Then add the remaining ingredients and mix it to a dough, if the dough is too loose add in more graham flour.  Taste the dough and se if you must add some more coconut flakes or something else. And if you want the scones to be with chocolate, add cacao to the dough or do like I did, one without and one with. Then put it into the oven for about 10-15 minutes at 225 degrees.   Sofie