Coconut cheesecake bar

Ett av mina absoluta favoritrecept är ett recept på en väldigt enkel, singel serving, nyttig Brownie cheesecake bar. Den är så himla god, kan äta som frukost, mellis, snacks, fika.. den passar helt enkelt till allt. Gjorde om denna och gjorde i en annorlunda kokosvariant och den blev inte sämre den. MUMS!   INGREDIENSER (1 portion)Bottenlager1 msk kokosmjöl1 msk kokosflingor1-2 tsk sötning2 msk kvarg/yogurt¼ tsk bakpulvercheesecakelager1 msk cream cheese (jag använde Philadelphia 3%)1 rågad msk kvarg/yogurt1-2 tsk sötning½-1 tsk vaniljpulverNågra droppar limejuiceKrossade frysta hallonKokosflingor   Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienserna till bottenlagret i en separat skål. Olja ett bakplåtspapper. Tryck ut bottensmeten i en rektangulär form och tryck upp så att den får ”höga kanter”. Gör fyllningen genom att blanda samman alla ingredienser utan hallon och kokosflignor. Häll fyllningen ovanpå bottenlagret och toppa till sist med krossade frysta hallon och kokosflingor. Sätt in i ugnen cirka 12-15 minuter. Låt svalna av innan du flyttar den eller skär den (annars faller den samman)   INGREDIENTS (1 portion)Coconutlayer1 tbsp coconutflour1 tbsp coconutflakes1-2 tsp sweetner2 tbsp quark/yogurt¼ tsp baking powdercheesecakelayer1 tbsp cream cheese (I used Philadelphia 3%)1 heaped tbsp quark/yogurt1-2 tsp sweetner½-1 tsp vanillapowderlimejuicecrushed frozen raspberriescoconutflakes   Put oven to 200 degrees celcius. Combine the ingredients for the bottomlayer in a bowl. Oil a baking sheet. Form the bottombatter into a rectangular shape and press out the edges so they rise a bit. Make the filling by combining all the ingredients together besides the frozen raspberries and coconutflakes, and then pour over the bottomlayer. Top with the crushed frozen raspberries and coconutflakes. Put in oven for about 12-15 minutes and let cool down before removing or cutting (otherwise it will fall apart)   Johanna