Chunky monkey ice-cream

Inspirerad från en utav mina godaste frukostar typ ever (recept HÄR, har ni inte testat den än så gör det) så gjorde jag om detta recept till glass till efterätt. HUR GOTT!? Det blev verkligen fantastiskt. Perfekt som mellis, kvällsmål eller snacks framför en bra rulle! INGREDIENSER (1 portion) glass 1 fryst banan 2 msk kvarg½ msk kakaonibs½ msk hackade nötter (valnötter rekommenderas) topping½ msk kakaonibs½ msk hackade nötter (valnötter rekommenderas) 1-2 msk kvarg/yogurt 1 tsk kakao 1 tsk sötningev. vatten 1 msk jordnötssmör + vatten   mixa nästan hela den frysta bananen med 2 msk kvarg/yogurt till glass, men spara en liten bit som den är. Hacka resten av bananen i mindre bitar och rör ner i glassbladningen tillsammans med ½ msk kakaonibs och hackade nötter. Ställ in i frysen ungefär 15-20 minuter, och medans gör topping. Blanda 1-2 msk kvarg, 1 tsk kakao och 1 tsk sötning i en skål, tillsätt lite vatten för en rinnigare chokladsås. I en annan skål blandar du 1 msk jordnötssmör med vatten tills önskad rinnig konsistens. Ta fram glassen ur frysen och toppa med jordnötssåsen, chokladsåsen, mer hackade nötter och kakaonibs.    INGREDIENTS (1 portion)ice-cream1 frozen banana2 tbsp quark/greek yogurt½ tbsp cocoanibs½ tbsp chopped nuts (walnuts are recommended) topping½ tbsp cocoanibs½ tbsp chopped nuts (walnuts are recommended)1-2 tbsp quark/greek yogurt1 tsp sweetner 1 tsp cocoawater1 tbsp peanutbutter + water   Mix almost the entire banana with 2 tbsp quark/yogurt until smooth, but save some banana as it is. Chop the rest of the banana into smaller pieces and pour down in the ice-cream batter together with ½ tbsp cocoanibs and chopped nuts. Put in freezer for about 15-20 minutes and meanwhile make the topping. Mix 1-2 tbsp quark with 1 tsp cacao and 1 tsp sweetner, add some water to make the chocolatesauce more watery. In another bowl, combine 1 tbsp peanutbutter with water until required consistency. Take out the ice-cream and top with the chocolatesauce, peanutbuttersauce, chopped nuts and cocoanibs.      Johanna