Chokladtäckta protein cookiedoughmuffins

Idag testade jag på att göra en nyttig variant av hemmagjord cookie dough. Visst, den smakade inte helt som vanlig cookiedough (men det ÄR ju inte heller vanlig cookiedough) men den var verkligen värd att göra ändå, för den var god. Ni som känner att ni inte kan äta cookiedough varje dag i veckan, men ändå vill äta cookiedough varje dag i veckan, detta är ett bra recept för alla er.    INGREDIENSER (cirka 10-12st)Cookiedough 230g avrunna kikärtorca. 4 msk jordnötssmör (mer/mindre beroende på smak)ca. 2 msk sötning (honung/stevia/agave/socker..)1 tsk vaniljpulver½ skopa cookies&cream proteinpulver (kan ersättas mot valfri smak eller uteslutas helt, men då bör man kanske smaksätta med något annat som t.ex. pepparkakskrydda eller mer vaniljpulver/jordnötssmör/sötning)Chokladtäcke3/4 dl kokosolja3/4 dl kakaoSötning efter smak (jag tog 5-6 droppar flytande stevia med chokladsmak)Tillbehör10-12 st muffinsformar   Häll ner alla ingredienser till cookiedoughen i en mixer och mixa väl tills den är helt slät. Fördela smeten i botten på muffinsformarna men lämna lite marginal på sidorna så att chokladtäcket kan rinna igenom. Gör chokladtäcket genom att smälta kokosoljan och blanda med övriga ingredienser. Häll täcket i muffinsformarna ovanpå cookiedoughen. Ställ in i frysen tills det stelnat, förvara sedan i frysen. (Om man vill göra mycket mindre godbitar går det lika bra att göra mindre varianter i ischokladformar)   Chocolatecovered protein cookiedoughmuffins (10-12)Cookiedough230g dried chickpeasabout 4 tbsp peanutbutter (more/less depending on taste)about 2 tbsp sweetner (honey/stevia/agave/sugar..)1 tsp vanillapowder½ scoop cookies & cream proteinpowder (can be replaced to optional taste or omited, but if omited substitute to for example more peanutbutter/sweetner/vanillapowder)Chocolatecover3/4 dl coconutoil3/4 dl cocoasweetner after taste (I had about 5-6 drops of liquid stevia)Other10-12 muffinforms   Mix all the ingredients for the cookiedough in a mixer until smooth. Divide the batter into the muffinforms and press out at the bottom, but leave a little marginal on the sides so the chocolatecover can slip trough. Make the chocolatecover by melting the coconutoil and combine with the other ingredients. Pour the chocolate in the muffinforms over the cookiedough. Place in fridge and wait until they are froozen. Store in fridge.   Johanna