Chokladtäckt chokladbollsröra

Jag snodde idén om chokladöverdrag från detta recept och gjorde imorse en riktigt smarrig chokladbollsbakelse! Det var verkligen supergott och alldeles krämigt rörigt, precis som jag vill ha det.   INGREDIENSER chokladbollssmet 1 dl kvarg/keso3 msk havregryn 1 msk kakao 2 msk kokosflingor ½-1 msk sötning ½ msk kallt kaffe (kan bytas ut mot mjölk) Chokladöverdrag ½ banan (använd 2/3 om den är väldigt liten) 1-2 tsk jordnötssmör1 msk kakao kokosflingor Blanda samman ingredienserna till chokladbollssmeten (om du använderkeso, mixa först keson med en stavmixer) och forma till en boll på en tallrik. Gör sedan chokladöverdraget genom att mosa bananen och blanda med jordnötssmör och kakao. Täck chokladbollssmeten med chokladöverdraget och häll till sist över kokosflingor. Servera exempelvis med hallon på sidan! CHOCOLATECOVERED CHOCOLATEBALLBATTER chocolateballbatter 1 dl quark/yogurt/cottage cheese3 tbsp oats 1-2 tbsp cacao 2 tbsp coconutflakes ½-1 tbsp sweetner ½ tbsp cold coffee (can be substituted to milk) chocolatecover ½ banana (if it’s small, use 2/3) 1-2 tsp peanutbutter1 tbsp cacao coconutflakes   Mix all the ingredients for the chocolateballbatter (if you’re using cottage cheese, mix it until smooth in a mixer before). Form the batter into a ball on a plate. Make the chocoaltecover by mashing the banana and blend with the other ingredients. Cover the chocolateballbatter with the chocolatecover and top with some coconutflakes. Serve with for example raspberries.      Johanna