Chokladfluff

Åt en sån fruktansvärt god frukostparfait med vanilj och chokladfluff samt mellanlager bestående av müsli, nötter, frön, apelsin, banan, mango och kokosflingor.    CHOKLADFLUFF1 äggvita 1 msk kakao 1 msk kvarg/kesella/turkisk yogurt/yogurtca. 1 tsk sötning (honung, stevia, socker, vaniljsocker, agave... eller ½ mosad banan) Valfritt: 1 tsk jordnötssmör   Vispa äggvitan hårt med elvisp. Rör sedan ner övriga ingredienser försiktigt i äggsmeten och blanda väl. Detta fluff går att använda till princip allting och är så himla gott! Använd fluffet till t.ex. gröten, pannkakorna, müslin, fruktsalladen, eller som nyttig dessert! Om ni ska äta den som dessert, stoppa in i kylen ett tag innan servering bara så blir det som en chokladmousse (Jag skulle göra dubbla satsen då också hehe...)   Johanna