Chokladbotten med bärfyllning

(last picture is taken before i putted it in the oven) Det absolut roligaste med att driva bloggen är att man får så himla mycket inspiration av olika recept och man blir hela tiden bättre på att kombinera olika recept till sitt egna. Idag efter skolan gjorde jag denna goda chokladbotten med bärfyllning. Botten är gjord på samma smet som dessa ugnsbakade havrebollar som jag senare valde att fylla med goda bär, banan och kokos.   INGREDIENSER:Havregryn 2 dlKakao 2 mskMjölk 2 tskMosad banan 1 stFyllning: Banan, blåbär, hallon och kokos1. Sätt på ugnen på 175 grader2. Rör ihop alla ingredienser till bottnen och forma det till en skål.3. Rör ihop bär, banan och kokos i en skål och häll över det i "chokladskålen".4. Stoppa in i ugnen i cirka 13 minuter.   INGREDIENTS:Oats 2 dl Cocoa 2 msk Milk 2 tsk Mashed banana 1  Filling: Banana, blueberries, raspberries and coconut flakes 1. Put the oven on 175 degrees 2. Blend all the ingrediens for the bottom and shape it lika a bowl.3. Blend berries, banana and coconutflakes in a bowl and pour it over in the chocolatebottom.4. Put it in the oven for 13 minutes.   Emelie