Chocopeanutbuttercup cake

Idag gjorde jag en annorlunda variant utav en peanutbuttercup cake jag gjort tidigare (RECEPT HÄR) där jag helt enkelt switchade chokladfyllning mot chokladbotten egentligen (och nej, jag kan inte avgöra vilken som är godast.. testa båda helt enkelt hehe). Det var iallafall suupergott. BTW! förlåt för kassa mobilbilder.. kameraladdaren är på vift nämligen   INGREDIENSER1 dl havregryn3 msk kvarg/yogurt½-1 msk kakao1 krm bakpulverca 2 tsk sötningFyllningca 2 msk jordnötssmör+ vatten (valfritt) Blanda samman ingredienserna till botten och tryck ut i en liten pajform. Micra på högsta effekt i micron cirka 2 minuter. Blanda under tiden jordnötssmör med vatten (Du måste såklart inte, men använder du "Crunchy" kan det bli lite för hårt) tills önskad konsistens.   INGREDIENTS1 dl oats3 tbsp quark½-1 tbsp cocoapinch bakingpowderabout 2 tsp sweetnerfillingabout 2 tbsp peanutbutter+ water (optional)   Combine the ingredients for the bottom and press out in a small pieform. Microwave at maximum heat for about 2 minutes. Meanwhile, mix peanutbutter with water until required consitency (you don't need to do this, but if you use "Crunchy" it might be too thick).    Johanna