Choconanafudge creampie

Imorse gjorde jag en SÅÅÅÅ god bakelse som går att äta som frukost, mellis, fika eller kvällsmål. Den var grymt god tillsammans med hallonen och kokosflingorna också.    INGREDIENSER (1 PORTION) 3 msk havregryn 3 msk kvarg/turkisk yogurt/grekisk yogurt/yogurt 1 msk kakao 4 droppar steviadroppar med chokladsmak eller 1 tsk annan sötning Fyllning ½ banan 1 tsk kakao 1 msk jordnötssmör   Blanda samman ingredienserna utom hallonen till en fast smet. Fördela smeten en liten pajform (10-11cm i diameter) genom att lägga som en boll i mitten och trycka ut mot kanterna med fingrarna. Gör den inte för tunn, då kan den gå sönder när du tar ut den. Grädda antingen i ugnen 10 minuter på 200 grader (effektivt om du vill göra flera stycken) eller sätt in i micron på full effekt i ca. 2 minuter. Under tiden gör chokladsåsen genom att mosa bananen och blanda med kakaon och jordnötssmöret. När degen i formen är klar i micron/ugnen flyttar du den och häller ner chokladsåsen ovanpå, stoppa in i micron i cirka 1- 1 ½ minut. Toppa med t.ex. hallon och kokosflingor!   INGREDIENTS (1 PORTION) 3 tbsp oats  3 tbsp quark/Turkish yogurt/greek yogurt/yogurt 1 tbsp cocoa 4 drops of stevialiquid with chocolatetaste or 1 tsp other sweetner Filling ½ banana ½ tbsp cocoa ½ tbsp peanutbutter   Mix the ingredients for the base all together. Spread the batter in a small ovensafe form (about 10-11 cm in diameter) but don’t make it too thin because it could break. Bake in oven for about 10 minutes at 200 degrees celcius (effective if you want to make many) or put in the microwave at full effect for about 2 minutes. Meanwhile, make the filling by mashing the banana and mix with the cocoa and peanutbutter. Remove the base from the pieform when it’s ready and pour down the chocolatesauce on top, put in the microwave for about 1-1 ½ minute. Top with for example raspberries and coconutflakes!   Johanna