Choconana oatcandy

Utgick ifrån emelies grymma recept på kokos/havregodis (receptet hittar ni HÄR) och gjorde en chokladvariant utav dessa små godbitar som blev riktigt mumsigt. Dessa passar utmärkt som gotte/fika/mellis/kvällis eller bara när du känner sug för något gott. Dem är dessutom otroligt lätta och göra och smidiga att ta med sig, bara att förvara i en liten plastbunke i väskan!   INGREDIENSER (10 små munsbitar) 1 mosad banan ½ dl havregryn ½ tsk bakpulver 1 msk mjölk ½ msk sötning 1 msk kakao Valfritt: kokosflingor och kakaonibs Valfritt: mörk choklad att doppa i   Blanda samman alla ingredienser och rör eventuellt ner valfria smaksättningar som kokosflingor och kakaonibs. Forma till mindre munsbitar (ca. 10st) på ett bakplåtspapper. Grädda i ugnen cirka 15 minuter på 200 grader. När godiset svalnat kan man om man vill doppa godisbitarna i lite mörk choklad. Annars smakar dem riktigt bra utan!   INGREDIENTS (makes about 10)1 mashed banana½ dl oats ½ tsp bakingpowder 1 tbsp milk½ tbsp sweetner1 tbsp cacao Optional: coconutflakes and cacaonibs. Optional: dip the cookies in dark chocolate   Blend all the ingredients and add optional addings coconutflakes/cacaonibs. Form to small cookies (about 10) on a baking sheet and bake in oven for about 15 minutes at 200 degrees celcius.  Once the candy has cooled down, you can dip in some dark chocolate if you want to. Otherwise they taste really good without aswell!   Johanna