Chocolate peanutbutter moltenlavacake

Gjorde mig en frukostvariant av moltenlavacake med jordnötssmörsfyllning och choklad. Åh mums den blev så god! Ääääälskar jordnötssmör asså ååh   INGREDIENSER (1 portion)1 dl havregryn1 äggvita1 ½ msk kvarg1 msk kakao1 msk sötning1 msk jordnötssmör + vatten + kakao (man kan utesluta kakao om man vill)   Blanda samman alla ingredienser utom jordnötssmör i en skål. Häll ner hälften av smeten i en ugnsfast skål. Blanda jordnötssmör med vatten och kakao till önskad smak och konsistens. Häll jordnötssmörssåsen ovanpå bottensmeten. Häll resterande chokladsmet ovanpå jordnötssåsen och stoppa in i ugnen cirka 8-10 minuter på 200 grader   INGREDIENTS (1 portion)1 dl oats1 eggwhite1 ½ tbsp quark1 tbsp cocoa1 tbsp sweetner1 tbsp peanutbutter + water + cocoa until required consistency (you can omit the cocoa if you want to)   Mix the ingredients besides the peanutbutter in a bowl, pour down half of the batter into a ovensafe bowl. Mix peanutbutter with water and cocoa until required consistency and pour over the bottomlayer at the bowl. Pour the rest of the chocolatebatter on top of the peanutbutter and put in the microwave for about 8-10 minutes at 200 degrees   Johanna